Maatwerk

Webshop

Chocolade lokaal webshop

Je eigen online winkel​

In een notendop

Bij Toob bieden we een eenvoudige omgeving voor het beheren van je webshop. We bieden filters om producten te filteren en stellen facturen en emails op in huisstijl die klanten ontvangen wanneer zij een bestelling plaatsen. We bieden ook de mogelijkheid om betalingen te accepteren via creditcard, PayPal, iDeal en andere betaalmethoden, waardoor het bestelproces voor klanten gemakkelijk en veilig is. Bovendien bieden we uitgebreide analysemogelijkheden waarmee je de prestaties van je webshop kunt volgen, zodat je gericht kunt inspelen op de behoeftes van je klanten en je webshop kunt optimaliseren.

Geheel naar eigen smaak

Mogelijkheden zijn eindeloos

Je kan eigen productpagina’s maken met verschillende variaties en mogelijkheden op producten. Ook is het mogelijk om up-sells tonen op pagina’s om producten die populair of gewild zijn extra in beeld te brengen en zo de verkoop te verhogen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om kortingen te geven op producten of kortingscodes aan te maken die klanten kunnen gebruiken.

Behouden van klanten

Bij Toob bieden we de mogelijkheid voor gebruikers om in te loggen of een account aan te maken. Dit geeft klanten de flexibiliteit om gemakkelijk hun bestellingen terug te vinden en hun accountgegevens te beheren. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de webshop en maakt het bestelproces voor klanten gemakkelijker.

Webshop voorbeeld 2
Gratis prijsopgave

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Toob biedt veel meer mogelijkheden dan alleen website ontwerp en bouw. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw online doelen te bereiken. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.