In het kort...

Over Toob

Pagina binnenkort beschikbaar

Mijn verhaal

Maak indruk met een website die echt werkt

Mijn naam is Tobias Hesselink, ik ben 24 jaar oud en woon in Borne. Na mijn afstuderen in de HBO-ICT opleiding ben ik nu werkzaam als software ontwikkelaar bij Topicus. Naast mijn werk bouw ik graag websites en mobiele apps in mijn vrije tijd.

Als zzp’er bied ik diensten aan op het gebied van webdesign en ontwikkeling. Mijn specialisaties zijn het bouwen en ontwerpen van websites en webshops, meedenken over marketing en hosting oplossingen en het regelen of overzetten van je hosting.

Ik onderscheid mij van de rest door mijn uitgebreide technische kennis en ervaring. Door mijn dagelijkse werk als software ontwikkelaar heb ik veel ervaring opgedaan in het bouwen van complexe systemen en het oplossen van technische vraagstukken. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Wat ik doe

Jouw website, mijn passie

Ik werk graag precies en lever websites in snelle tijd op. Ik heb oog voor alle aspecten die bij het opzetten van een website komen kijken. Denk niet alleen aan het ontwerp of technische keuze’s, maar bijvoorbeeld ook wat voor content je op een website plaatst. Mijn klanten kunnen altijd rekenen op persoonlijke aandacht en ik denk graag mee over de beste oplossingen voor hun website.

Naast mijn werk en passie voor webdesign en -ontwikkeling, sport ik graag en ben ik te vinden als pianist op evenementen. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen en te blijven leren, zodat ik altijd de beste resultaten kan leveren voor mijn klanten.

Wil je meer weten over mijn diensten of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit om samen te werken aan een succesvolle website voor jouw onderneming!

Gratis prijsopgave

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Toob gelooft dat goede communicatie en samenwerking de sleutel is voor een succesvolle website ontwikkeling. Laten we samen jouw website een boost geven met Toob. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.